fbpx

Legen.dk - rabatkode

Legen.dk
Vejlevej 15, Ølholm
7160 Tørring
Danmark
71997111
salg@lagen.dk

Hos Legen.dk er de specialiseret i LEGO og PLAYMOBIL. De kører aktive rabatkoder og kampagner igennem Salezoo.dk.

Kundeklub

Optjen 2 - 10% bonus kroner. Særlige tilbud. Besparelse på næste køb.

Fragt og levering

Levering fra 39,- og fri fragt for over 999,-. Dag-til-dag levering og mulighed for hjemmelevering. Der leveres med GLS. Vi håndterer normalt alle ordrer modtaget inden kl. 12.00 samme dag. I spidsbelastninger (f.eks. til jul, black friday o.lign.) kan der dog gå 1-3 ekstra hverdage.

Tilbud

Se mere under tilbud for gode tilbud & nedsat legetøj.

Gratis gave ved tilmelding til nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få en gratis LEGO collectable.

Betalingsform

Hos Legen.dk tager de betaling med Dankort, Mastercard, VISA, Mobilepay og Anyday. Hvis du er en offentlig institution, kan du sagtens bestille med EAN. Når du når til kassen skal du vælge kundetype "Offentlig" og betalingsmetoden "EAN/Elektronisk faktura".

Kundeservice

Livechat, e-mail (besvares indenfor 1-2 hverdage) og telefon (mandag til torsdag, 10:00-14:00).

Retur

Du kan fortryde dit køb 14 dage efter du har modtaget varen. Det kræver blot, at varen er fuldt salgbar. Du skal blot sende en mail til salg@legen.dk med angivelse af dit ordrenummer - samt hvilke(n) varer du ønsker at returnere. Du vil herefter modtage bekræftelse. Varen skal herefter sendes til:Legen.dk c/o Webpakkeriet ApS Vejlevej 15, Ølholm 7160 TørringVIGTIGT! Husk at vedlægge angivelse af dit ordrenummer når du sender pakken retur. Du kan f.eks. vedlægge din ordrebekræftelse. Dermed kan de identificere din pakke når de modtager den.

Køberbeskyttelse

10.000 kroner e-mærket køberbeskyttelse

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få en gratis LEGO collectable. Så kommer der en e-mail med det samme, hvor du lige nu kan få en gratis gave og her kan du også finde ud af hvordan du får gratis fragt.

Legen.dk er e-mærket

Det er rigtig vigtigt for Legen.dk, at overholde de bedste standarder for webshops. Derfor er de blevet e-mærket certificeret. Det betyder, at butikken er blevet gennemgået af e-mærkets jurister - og at Legen.dk har fået "det blå stempel" fra E-mærket - ligesom de løbende bliver kvalitetskontrolleret. Det betyder ydermere, at du som kunde hos Legen.dk er dækket af e-mærkets kr. 10.000 køberbskyttelse.

Gratis Rabatkode

Få gratis fragt

Vis detaljer
Bliv tilmeldt nyhedsbrevet og få tilsendt information om, hvordan du får gratis fragt
Gratis Rabatkode

Få et gratis LEGO-sæt

Vis detaljer
Bliv tilmeldt nyhedsbreve så kommer der en e-mail med det samme, hvor du lige nu kan få et gratis LEGO-sæt med din ordre. 
Bedøm butik

119 personer

har sparet hos Legen.dk ♡

Praktisk

Legen.dk rabatkoder 0 Gennemsnitlig rabat 650 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Legen.dk

Legen.dk blev grundlagt som et alternativ til de fysiske legetøjsbutikker, der også sælger de mest kendte mærker som f.eks. LEGO, BRIO og PLAYMOBIL. Hos Legen.dk har de valgt at specialisere sig i de største legetøjsmærker som f.eks. BRIO, LEGO, ALGA og PLAYMOBIL. Deres mål er at være kundernes foretrukne legetøjsforhandler inden for kvalitetsmærker. Dette ønsker de at opnå gennem fremragende service, et omfattende sortiment og ikke mindst konkurrencedygtige priser. De fører hele LEGO, BRIO og PLAYMOBILs sortiment af katalogvarer. Derudover tilbyder de også et bredt udvalg af eksklusive produkter og samleobjekter. Kunden vil altid kunne finde legesæt hos dem, som ikke kan findes andre steder. Hvis kunden ikke finder det specifikke sæt, de leder efter på hjemmesiden, er det muligt, at Legen.dk kan skaffe det for dem. Kunden kan blot sende dem en e-mail, og de vil gøre deres bedste for at hjælpe.

Rabatkode til lignende steder

Findes i kategori:

Gå aldrig glip af et godt tilbud