fbpx

Ledpaerer.dk rabatkode

Ledpaerer.dk
Michael Drewsens Vej 12
DK-8270 Højbjerg
Danmark
+45 20 15 60 00
info@ledpaerer.dk
ledpaerer.dk kampagnekode
-10% Rabatkode

-10% Ledpaerer.dk Rabatkode – Få rabat på alt LED

Vis detaljer
Med denne rabatkode til LEDpaerer.dk får du 10% ekstra besparelse på LED produkter. Få dine lækre indbygningspots mv. til en endnu skarpere netpris lige nu.
-45% Philips LED

Få 45% LED rabat på 10 x Philips LED 4,5W fra LEDpaerer.dk

Vis detaljer
Spar på strømmen i hverdagen med LED og få en meget mere behagelig belysning. Lige nu sparer du ikke kun på strømmen, men også på udsalgsprisen hos LEDpaerer.dk. Du kan nemlig få 10 stk. Philips LED pærer på 4.5W, for kun 248,- (normalpris 450 kr.) Klik her og få din 45% besparelse med det samme!
Gratis Levering!

Få gratis forsendelse til nærmeste pakkeshop/udleveringssted (ingen fragtgrænse)

Vis detaljer
Ledpaerer.dk sender alt til din nærmeste pakkeshop eller udleveringssted gratis! Det er uanset om du handler belysning for 5 kr. eller 5.000 kr. Alle kunder kan nyde omkostningsfri forsendelse af alt LED eller lystilbehør lige nu, og du vælger selv hvor du ønsker Ledpaerer pakken leveret til!
Deal Kun i dag!

KUN I DAG: Få den største LED rabat på nettet ved Ledpaerer.dk (gælder indtil midnat)

Vis detaljer
Frem til midnat i dag kan du få nettets laveste LED pris på flere forskellige varianter. Vælg mellem forskellige LED typer, farver og fatninger alt efter behov. Men husk Ledpaerer.dk kampagnekoden kun er aktiv dags dato!
Ledpaerer.dk
Karakter: 4.56/5 Antal stemmer: 9

970 personer

har sparet hos Ledpaerer.dk ♡

Praktisk

Ledpaerer.dk rabatkoder 0 Gennemsnitlig rabat 505 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Ledpaerer.dk

Ledpaerer.dk er en butik der er lige så opkvikkende som LED pærer. Ledpaerer har det mest omfattende LED sortiment på nettet, med massere af cool belysningsmuligheder til hjemmet, eller kontoret. Snup en Ledpaerer kampagnekode og få LED til spotpris. En kampagnekode til Ledpaerer.dk er præcis det samme som en Ledpaerer rabatkode. Rabatten er bare navngivet anderledes af Ledpaerer.dk selv. Få fingrene i den nyeste LED teknologi m. vægplader du kan bygge op som du ønsker, og kontrollere direkte vha. en smartphone app. Den nye LED type giver dig muligheden for selv, at bestemme hvilken farve du ønsker at lyset skal være. Ledpaerer har også Philips HUE til nettets måske bedste priser.

Gå aldrig glip af et godt tilbud