fbpx

LED-salg rabatkode

LED-SALG.dk ApS
Kirke Værløsevej 16
3500 Værløse
Danmark
+45 28 20 28 28
info@led-salg.dk
LED-salg rabatkode
12% LED bånd

5 meter LED-strip med 12% lysrabat! 16 mio. valgfrie farver inkl. længdejustering.

Vis detaljer
De nye populære lys-strips i LED skaber den dejligste stemning i hjemmet. LED strips egner sig perfekt til hylder og reoler i stuen, soveværelset eller køkkenet. Spar hele 12% på den nyeste LED strip teknologi. Du kan juster længden som det ønskes, nem montering og du kan hele tiden skifte farven som det passer dig.
8% Philips HUE

LED-salg giver 8% på Philips HUE Color startpakke (inkl. 2.0 bridge)

Vis detaljer
Spar 8% på den nye Philips HUE LED model med større farvespektrum (16 millioner farver). LED-rabatten er gældende for Komplet Philips HUE start kit inkl. 3 stk.E27 color-LED pærer, og kræver ingen LED-salg rabatkode. Farverne er valgfrie og kan kontrolleres gennem smartphone/tablet APP.
LED-salg
Karakter: 4.56/5 Antal stemmer: 9

204 personer

har sparet hos LED-salg ♡

Praktisk

LED-salg rabatkoder 0 Gennemsnitlig rabat 220 kr.

Sorter efter rabat for:

Om LED-salg

LED-salg er forhandler af blandt andet verdens bedste LED pærer der har en meget høj Ra værdi. LED er kendt for et køligt og kraftigt lys. Men er du glad for de gamle klassiske glødepærer, så er der grund til glæde. LED-Salg.dk har nemlig LED der giver det samme varme og behagelige lys som de klassiske glødepærer. Du sparer bare en masse penge på strømmen, og så holder LED i meget lang tid. LED-salg.dk er billigt for både private og virksomheder. Spar penge på belysningen ved hjælp fra LED-salg rabatkode. Den udvalgte rabatkode sættes bare ind i LED-salg rabatkupon feltet, og vupti – så er lyset nedsat!

Findes i kategori:

Gå aldrig glip af et godt tilbud