Lampegiganten rabatkode

Lys hjemmet op med Lampegiganten kuponkode for de bedste og billigste lyskilder. Udendørs belysning til huset og haven er en smal sag for Lampegiganten. Ligeledes gælder det for dig selv, hovedsageligt fordi lampepriserne er ufatteligt attraktive på Lampegiganten.dk. Rabatkoder giver råd til lamper i køkkenet, badeværelset, stuen og soveværelset, der er ubeskriveligt smukke og iøjefaldende. Ved Lampegiganten er pendel lamper en sand bestseller og det er ikke uden grund. Pendel lamper pynter i et hvert hjem uanset indretningsstil, og så er der altid et godt lampetilbud at indhente på disse elegante og tidløse pendel lamper. Er du bevidst om lamper så er Lampegiganten rabatkode den bedste løsning, for et godt lampekøb. For Lampegiganten byder på alt fra hængelamper, lysekroner og gulvlamper til stilfulde bordlamper og loftlamper.

4 Lampegiganten rabatkoder341 DKK i gennemsnitlig rabatOpret rabatkode ♡
75 kr. gratis

Bliv nyhedsbrev medlem og få 75 kr. gratis til Lampegiganten

Som modtager af det populære Lampegiganten nyhedsbrev, får du tilsendt en rabatkode der giver 75,- rabat på valgfrie produkter. Nyhedsbrevet sendes jævnligt med rabatkoder og stærke tilbud for Lampegiganten.dk.

100 kr. Kuponkode

Lampegiganten kuponkode – Shop lamper for 1300 kr. og få 100,- kontantrabat.

Koster den lampe du er på udkig efter, 1.300 kr. eller mere? Så er der godt nyt! Der er nemlig 100 kr. kontantrabat til dig der handler for dette beløb. Aktiver din kunponkode før du godkender lampeordren, så modregnes værdien på 100 kr.

-2% Bankoverførsel

Betal med bankoverførsel og få 2% rabat på alt lys & lamper fra Lampegiganten.

Som overskriften siger – det eneste der skal til for, at få -2% lamperabat er en bankoverførsel. I stedet for at benytte betalingskortet til betalingen, vælger du bare bankoverførsel hos Lampegiganten.dk så fratrækkes 2% af slutprisen automatisk.

300,- rabatkode

300 kr. Lampegiganten rabatkode – Kan benyttes på lamper, ved en købssum fra 3.500,-

Overstiger din bestilling fra Lampegiganten 3499,- kan du med glæde spare 300 DKK. Anfør blot rabatkoden før betalingen af lampen, så fratrækkes værdien på 300,- Koden er brugbar uanset hvor mange eller få lamper du køber, så længe minimumskøb grænsen overholdes.

Lampenwelt GmbH
Seelbüde 13
36110 Schlitz
Tyskland
+45 89 88 18 90
service@lampegiganten.dk
Lampegiganten kuponkode

Udløbet rabatkoder til Lampegiganten

Vi viser også udløbet Lampegiganten rabatkoder (i nogle tilfælde virker de stadig)

150 kr. Gratis

150 kr. rabatkode – Kan benyttes til ALT udendørsbelysning!

Skal haven, terrassen, carporten, huset, gaden eller skuret have ny belysning? Du får her 150 kr. helt gratis, som du kan benytte hos Lampegiganten.dk på valgfrit udendørsbelysning, ved køb for min. 1000 kr. Uanset om du skal bruge lygtepæle, solceller, loftbelysning, lysspot, væglamper eller terrassebelysning så, er kontant-rabatten din!

100 kr. Fars dag

Fars dag – Få 100 kr. rabatkode og forær farmand den perfekte lampe

Fars dag er snart og derfor kan du lige nu få 100 kr. ekstra rabat, på en valgfri lampe til farmand. Det eneste krav er at ordren opnår en mindstepris på 1000 kr. så er der ellers frit valg på alle Lampegiganten’s hylder.

100 kr Rabatkupon

Køb lamper eller lampetilbehør for 1.500 kr. så kan du spare 100 kr. med kuponkoden.

Opnår du et køb af udendørs belysning på 1500,- eller herover er det bare, at angive rabatkuponen og få fratrukket de 100 kr. som denne kode berettiger. Ingen lampemærker, modeller eller typer af udendørslamper er undtaget.

Lampegiganten
Karakter: 4.76/5 Antal stemmer: 17

41 personer

har sparet hos Lampegiganten ♡

Sorter efter rabat for:

Findes i kategori:

Gå aldrig glip af et godt tilbud

Chains LTD – Nyhed i Danmark

Helt nye duftfriskere i Danmark