fbpx

Goodiebox rabatkode

goodiebox rabatkode
Artillerivej 86, 5. sal
2300 København S
Danmark
+45 71 99 29 00
hello@goodiebox.dk
GOODIEBOX rabatkode

Modtag månedlig beauty med stor besparelse

Elsker du at se godt ud, og elsker du også at gøre noget ved dit udseende, så kan du nu sidde hjemmefra og udvælge dine personlige pleje produkter fra din GOODIEBOX. Forkæl dig selv hver måned med en goodiebox, spækket med nye og spændende skønhedsartikler. En GOODIEBOX er et “beauty abonnement” du kan tilmelde dig, og få leveret en gang om måneden lige til døren. Nu slipper du for at skulle ned i byen for at huske at købe din nye læbestift eller andet. Du få leveret en goodiebox hver måned med 5-7 produkter i som har en værdi på minimum 550 kr. men du betaler kun 169 kr.

Hos GOODIEBOX elsker de at overaske deres medlemmer med nye produkter hver eneste måned, som er op til 5 gange mere værd, end den pris du betaler. Du får nogle nye og spændende makeup produkter, eller andre skønhedsprodukter hver måned, hvor kvaliteten er helt i top. Goodiebox elsker parfumer med feminine dufte, og selvfølgeligt også hudpleje samt makeup produkter.

Skønhed til både mænd og kvinder

Vidste du at GOODIEBOX produkterne fås til både kvinder og mænd? Så er du manden der går op i sit hår, hud, skæg samt kropspleje? Så er GOODIEBOX en genial løsning for dig. Modtag cremer, hårpleje, hudpleje eller andet fra mærker som bla. American Crew der har vundet flere priser gennem årene. Er du mor eller far, og elsker at forkæle din datter eller søn? Så er muligheden her med en goodiebox, som med garanti vil bringe stor glæde hos din modtager. Din søn eller datter vil med garanti glæde sig til hver måned, at der dumper en ny spændende goodiebox ind til dem. Det må tilmed siges at være en billig udgift, som kan skabe stor glæde for kun 169 kr. Vi udsteder også GOODIEBOX rabatkoder til dig som gør dit skønhedskøb endnu billige. Smut ind og tjek de skønne beautybokse i GOODIEBOX’s store sortiment, og forkæl dig selv, kæresten eller dine børn, med lidt ekstra skønhed til hverdagen. Hvem elsker ikke at blive forkælet?

Goodiebox
Karakter: 4.5/5 Antal stemmer: 8

1691 personer

har sparet hos Goodiebox ♡

Praktisk

Goodiebox rabatkoder 0 Gennemsnitlig rabat 474 kr.

Om Goodiebox

GOODIEBOX er et smart koncept, hvor der er en masse rabat at indhente på beautyprodukter. Du betaler et lille beløb hver måned og får skønhedsprodukter tilsendt for 5 gange den værdi du betaler. Du kan spare ekstra penge på dit beauty med vores GOODIEBOX rabatkode, ved at tilmelde folk du kender, og tilmed ved at anmelde dine beautyprodukter. Dette vil du både optjene goodie-points på, og/eller kontantbeløb.

Gå aldrig glip af et godt tilbud