Freddy jeans der løfter numsen

Du kender måske godt til de meget populære Freddy pants, men hvis du ikke gør – Så er det de meget eftertragtede bukser, som giver en god numse og et slankere look. Jeg er selv en sucker for alle de fede Freddy bukser, som findes i et hav af modeller!

Nedenfor kan du blive kloge på hvilke modeller der findes, samt hvad de gør for dine ben og bagdel, så du derved kan finde frem til den model, der matcher dit behov ♡
Køb Freddy WR.UP her ♡

Jeans, bukser, leggings – Kært barn har mange navne

WR.UP er navnet på de kendte shapeup leggings fra Freddy. Hvis du ikke har ejet et par endnu, vil du godt kunne være tilbøjelig til at tro, at disse leggings rent faktisk var bukser eller jeans i denim, hvilket ikke er tilfældet. Alle modellerne er rent faktisk leggings i forskellige udgaver. Freddy WR.UP leggings fåes nemlig også i denim look, læder look, samt wetlook.

Dette er så forklaringen på hvorfor folk kalder leggings modellerne for Freddy jeans eller Freddy bukser.

Freddy stram op effekt

Derfor giver de et slankere og strammere look

Som du kan se på tegningen er der 5 grunde til, at leggings’ne giver en god numse, der får den og dine ben til at fremstå strammere og slankere. Se forklaring herunder:

  1. Fremstillet af ekstremt elastisk bomuldsjersey (strammer op)
  2. Krumninger i indlæg, samt en anatomisk form (løfter ballerne)
  3. Unik skridt udformning og specialsyet sømme (løfter numsen og virker opstrammende)
  4. Silikonebånd i linning, med formende effekt (forbedrer pasform og skjuler former)
  5. Fin silikonemembran indvendigt, mellem hofte og lår (former og strammer op)

Leggings har det ofte med at glide ned, men grundet denne unikke kombination af, specialsyet sømme, materialevalg og unikke former, bliver de siddende hvor de skal hele dagen.
Freddy WR.UP grå

Den rette model og pasform til dig

Freddy WR.UP findes i 2 serier, den normale ‘WR.UP’ og ‘WR.UP Sport’. Derudover findes WR.UP modellerne i flere forskellige pasformer: Basic, 7/8 og Regular.

WR.UP vs WR.UP Sport
WR.UP Sport er D.I.W.O modeller som betyder ‘Dry In Wet Out’. Det gør dem velegnet til fitness.

Basic vs 7/8
7/8, også kendt som petite, vil sidde med normal benlængde på piger/kvinder under 162 cm. i højden. Er du over denne højde skal du vælge Classic, for normal benlængde.

Regular vs Basic
WR.UP findes nu også i en Regular model, som er 3 cm. højere i taljen end de normale WR.UP Basic, som er betydeligt mere low waist.

Brug størrelsesguiden og vælg den rette størrelse

Nedenfor ser du den originale Freddy WR.UP størrelsesguide, som Freddy selv har udformet. Som du kan se findes de i fra størrelse XS til XL.

Freddy WR.UP størrelsesguide

Hvor kan Freddy WR.UP købes?

Da Freddy er et udenlandsk og eftertragtet brand, fås Freddy WRUP kun få steder i Danmark indtil videre. Se Freddy udvalget og køb WR.UP her, hos Danske Bodystore.

Ingen kommentarer

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke være synlig for andre.

Du kan benytte HTML tags og attributer: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>