fbpx

Gavekortet.dk rabatkode

Gavekortet.dk A/S
Mosedalvej 14
2500 Valby
Danmark
+45 38 23 70 20
info@gavekortet.dk
Gavekortet.dk

Gavekortet.dk tilbyder personlige gavekort

Et gavekort er altid en sikker vinder. Om du køber et gavekort fordi du er sent ude? løbet tør for idéer? eller fordi modtageren blot ønsker sig et gavekort? Så kan du gøre dette helt enkelt, og med et personligt touch, hos Gavekortet.dk. Mulighederne er uendelige, uanset om du er privatperson eller firmaejer. Gavekortet.dk har helt sikkert løsningen til en nem gave, og vi har rabatkoderne der gør det hele lidt sjovere.

Èt gavekort til det hele

Er du ligesom mange rigtigt mange andre, usikker på hvad der vægter højest på ønskelisten? Så kan du hos Gavekortet.dk forære et supergavekort. Et sådanne gavekort, giver nemlig frit valg på alle hylder for modtageren. Gavekortet.dk har indgået aftaler med utroligt mange butikker, og oplevelses-firmaer. Alle disse oplevelser og butikker kan modtageren vælge frit blandt, hvis du sender et supergavekort.

Ved du hvad modtageren præcis ønsker sig? Eller har du en idé til den rette butik?
Da har du selvfølgeligt også muligheden for, at vælge et gavekort tilegnet én bestemt butik, så modtageren ikke skal forvirres, af alle de mange valgmuligheder.

Den perfekte gave for dig der er sent ude

Er du for sent ude, og kan du ikke nå at bestille gaven hjem? Eller er du typen der bare gerne vil gøre gavekøbet, så hurtigt og enkelt som muligt, og slippe for gaveræset? Så kommer Gavekortet.dk dig til undsætning. Når du køber et gavekort på gavekortet.dk, slipper du for ventetiden. Du kan få sendt det bestilte gavekort til modtageren, direkte på e-mail eller SMS. Modtageren vil derfor kunne få gaven allerede i det, du har godkendt dit køb af gavekort.

Har du husket rabatkoden til Gavekortet.dk ?

Vil du have mere for skillingen? Føj en af vores rabatkoder til dit køb af et gavekort, og få ekstra værdi på dit gavekort uden merpris. I såfald at vi ikke ligger inde med en Gavekortet.dk rabatkode, i en given periode, kan du med fordel tjekke vores andre gavebutikker. Forærer du et gavekort til en bestemt butik, så find butikken i vores sortiment, snup en rabatkode og medsend denne kode til modtageren. Modtageren vil på den måde bruge mindre penge fra sit gavekort, ved køb. Når ordren placeret i den pågældende netbutik, vil rabatkodens værdi blive modregnet beløbet til betaling. Så uanset om Gavekortet.dk har aktive rabatkoder eller ej, har butikken, gavekortet er tilknyttet til, højest sandsynligt én aktiv rabatkode.

Gør gavekortet mere personligt

Synes du at et gavekort godt kan virke lidt for tamt at sende på SMS eller e-mail? Du har muligheden for, at sende et smukt gavekort, fysisk til modtageren i stedet for. Vil du gøre det endnu mere personligt og festligt? Så skriv en sød eller sjov hilsen til modtageren, som Gavekortet.dk sørger for, at vedhæfte på den sødeste måde.

Leveringsomkostninger

Levering af gavekort til en fysisk adresse koster 29 kr. Forsendelse på e-mail eller som SMS, koster 5 kr. pr. gavekort. Indløsning af gavekort er gratis.

Betal som du vil

Køb og betal for dine gavekort, som du selv ønsker. Du kan betale med disse typer betalingskort: Dankort, VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, JCB, og Diners.

Kontakt Gavekortet.dk

Kom i kontakt med kundeservice præcis som du ønsker. Du kan sende mail, ringe, skrive på Facebook, eller sågar skrive et fysisk brev, til firmaet.

14 dages returret

Som på alle fysiske varer, har du også her 14 dages fuld returret. Selvom et gavekort er købt og sendt digitalt, er det stadig omfattet af den lovgivende returret. Køber kan få penge retur. Modtager kan kun ombytte til et andet produkt.

Nyheder i din indbakke

Ønsker du at modtage gode tilbud? Eller vil du have besked om nye butikker, du kan købe gavekort hos. - Så skriv dig op til deres nyhedsbrev.

e-mærket

Har du den mindste smule frygt ved at købe gavekort, og løbe ind i problemer eller dårlig behandling? Så kan du roligt slappe helt af, og føle dig ganske tryg. Gavekortet.dk er nemlig godkendt af e-handelsfonden, og overholder derved alle de skarpe kriterier.

Gavekortet.dk
Karakter: 4.4/5 Antal stemmer: 10

541 personer

har sparet hos Gavekortet.dk ♡

Praktisk

Gavekortet.dk rabatkoder 0 Gennemsnitlig rabat 58 kr.

Om Gavekortet.dk

Køb det perfekte gavekort til en der står dig nær, hos Gavekortet.dk. Ønsker du at få mere for pengene, så benyt vores Gavekortet.dk rabatkoder, der alle er til fri afbenyttelse.

Gå aldrig glip af et godt tilbud