fbpx

Flypenge.dk - rabatkode

4.500

Få op til 4500 kr i flykompensation pr. passager!

Vis detaljer
Opret din sag via Salezoo og bliv kompenseret uden det koster dig noget, da Flypenge gør brug af  ”No Cure No Pay”.
✓ Gyldig

Få kompensation og erstatning når dit fly er blevet forsinket, aflyst eller overbooket

Har du oplevet at dit fly er blevet forsinket, er blevet aflyst eller har været overbooket, hvormed du ikke kom med, så kan du ofte kræve kompensation eller erstatning. Det er desværre ikke alle der er bekendte med retten til kompensation ved flyforsinkelse og aflyste fly m.fl., men gennem Flypenge.dk kan du helt gratis søge om mulighed for kompensation og erstatning.

Hvornår kan jeg søge kompensation og erstatning for forsinket, aflyst eller overbooket fly?

Du kan have krav på kompensation fra flyselskabet, hvis dit fly har været forsinket over 3 timer. Generelt er det en god ide, at undersøge din mulighed for kompensation, hvis du har oplevet flyforsinkelse, at dit fly er blevet aflyst eller det var overbooket og du blev nægtet adgang og ikke kom med som planlagt. Der kan være tale om mange penge i kompensation, så det er helt sikkert tiden og forsøget værd, at undersøge hvor meget du har krav på. Og så er det gratis for dig, hvis du ikke får kompensation.

Hvad kan jeg typisk få i kompensation?

Kompensationen afhænger af flere faktorer som bl.a. rejsens længde, hvor længe du var blevet forsinket da du ankom til din destination, samt om sagen skal eller ikke skal overdrages til en advokat. Det typiske kompensationsbeløb er på mellem 900-4500 kr. per passager!

Det er gratis at undersøge muligheden for kompensation og erstatning

Det kræver ikke en rejseforsikring at søge kompensation, og får du ikke kompensation, så er det ”No Cure No Pay”, hvilket vil sige det er gratis for dig og koster dig altså ikke en krone. Derfor har du intet at tabe ved at gøre forsøget. Kun når/hvis du får kompensation, trækkes der et servicegebyr fra kompensationspengene, hvorefter beløbet overføres til din konto.

Hvordan foregår forløbet, hvis det vurderes, at jeg har krav på kompensation?

Du vil ikke behøve at røre en finger, og Flypenge.dk tager sig af alt papirarbejde og kommunikation med flyselskabet. Hvis flyselskabet nægter at betale din kompensation, så sørger Flypenge.dk også for at klare retssagen for dig.

Kompensationspengene, fratrukket gebyret for Flypenge.dk’s service, overføres til dig med det samme, når erstatningskravet er blevet accepteret. Skulle kravet mod forventning ikke accepteres, så koster det dig 0 kr. og er altså helt gratis. Du har altså derfor intet at tabe og masser at vinde!

Hvordan søger jeg kompensation og erstatning, når jeg har oplevet flyforsinkelse, aflyst fly eller andet?

Det er hurtigt og nemt at se, om du er berettiget til at få kompensation. Du udfylder webformularen som indeholder 4 nemme trin med bl.a. oplysninger omkring rejsen og flyforsinkelsen. Derefter vil den juridiske afdeling gennemgå din sag om flyforsinkelsen, det aflyste eller overbookede fly helt gratis og vende tilbage med en vurdering af, om du har krav på kompensation. Der er ingen udbetaling, forudbetaling, gebyrer eller lignende, hvis ikke sagen om kompensation vindes. Det koster dig derfor ikke en krone at forsøge, hvis ikke du også selv får penge ud af det. Så sæt Flypenge.dk i gang med at kræve din kompensation for dig nu på www.flypenge.dk.

Bedøm butik

60 personer

har sparet hos Flypenge ♡

Praktisk

Flypenge rabatkoder 1 Gennemsnitlig rabat 900 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Flypenge

Rabatkode til lignende steder

None found

Findes i kategori:

Gå aldrig glip af et godt tilbud