fbpx

ELVVS rabatkode

5% Rabat

Få 5% ekstra rabat på alle varer + prismatch!

Vis detaljer
Få 5% ekstra ELVVS rabat med rabatkode, hvis konkurrenten er billigere! Prismatch sørger for at ELVVS.dk altid er billigst - hvis de ikke er, så matcher de prisen og giver -5% yderligere elektronik og vvs rabat.
✓ Gyldig
-78% rabat

Super outlet priser – Spar op til 78% (Gælder både vvs og elektronik)

Vis detaljer
Selvom mange ikke er klar over det kan du få adgang til outlet priser hos ELVVS online lagersalg. Besøg linket og få de utrolige rabatter på op til hele -78%. Rabatten gælder både vvs-produkter og el-artikler.
✓ Gyldig
NETSALG EL & VVS APS
Bredgade 20
4653 Karise
Danmark
+45 70 20 00 49
info@elvvs.dk
ELVVS.dk rabatkode

Er du selvbygger og skal til at bygge dit helt nye hjem fra bunden, så kan man hurtigt få brug for ekstra tid i hverdagen og weekenden til projektet. ELVVS er din gyldne mulighed for at spare tid, samt mange penge! Tag et smut forbi deres store webshop på ELVVS.dk og køb alt lige fra el-artikler, belysning og lyskilder, til vvs artikler, ventilation & Klima værktøj og beklædning samt end masse andet.

Du finder et stort udvalg af kvalitets vvs og el artikler med prismatch, så du er garanteret den billigste pris på markedet. Skal du bygge nyt eller renovere kan de tilbyde dig et stort udvalg i for eksempel håndvaske, vandvarmer, badekar til de bedste priser på markedet. Er du i tvivl om du tør handle her, så kan vi hurtigt fjerne tvivlen for dig, for Elvvs.dk er E-Mærket, hvilket kun troværdige forhandlere med god kundeomtale kan tilegne sig! Elvvs har prismatch, så finder du varer til en billigere pris et andet sted, matcher de prisen, samt trækker yderligere 5% af salgsprisen. På den måde sikrer du dig det bedst mulige onlinekøb ved ELVVS.dk. Kvaliteten på alle vvs og el-produkter er i top, og til priser hvor alle kan være med. Du er altid velkommen til at kontakte ELVVS hvis du har spørgsmål, enten på mail eller telefon. Du kan yderligere spare penge på dit næste el & vvs køb, ved at anvende en rabatkode kvit og frit.

-50% lampe rabat!

Lampe deal – Få 50% rabat på lamper og spots på ELVVS.dk

Vis detaljer
Vælg mellem indendørs og udendørs lamper, samt lysspots og få halv pris! Med denne deal er der -50% lampe rabat på pendel, væghængte og bordlamper mv. fra Nordlux. Få din lamper med denne store rabat lige nu via denne ELVVS rabat.
Gratis GLS fragt

Få adgang til gratis fragt hos ELVVS.dk, leveret til GLS Pakkeshop!

Vis detaljer
ELVVS tilbyder gratis levering til både privatkunder og erhvervskunder med GLS. Få leveret direkte til din nærmeste Pakkeshop helt gratis med GLS. Klik ind på ELVVS.dk gennem vores rabatlink og få adgang til gratis fragt på alle el-artikler og vvs produkter på køb over 699,-
ELVVS.dk
Karakter: 4/5 Antal stemmer: 4

949 personer

har sparet hos ELVVS.dk ♡

Praktisk

ELVVS.dk rabatkoder 2 Gennemsnitlig rabat 82 kr.

Sorter efter rabat for:

Om ELVVS.dk

El og vvs med prismatch og 5% ekstra rabat, så bliver det ikke bedre! ELVVS.dk ligger inde med alt hvad du har behov for til boligprojektet indenfor el-artikler vvs produkter. Saml hele dit køb ét sted og spar massere af tid, som nemt kan bruges på de tidskrævende projekter. Skal priserne også skrues på, så er det vi kommer ind i billedet. Med en rabatkode fås alt fra ELVVS endnu billigere. Rabatkoder koster ingen ting og er uden forpligtelser. Derfor er alt du skal gøre bare at kopiere den rette ELVVS rabatkode, indtaste den på webshoppens betalingsproces, og nyde de prisafslag du netop har tilegnet dig på elektronik og vvs.

Gå aldrig glip af et godt tilbud