fbpx

EasyMow.dk - rabatkode

easyMow
Adelengvej 17, 6851 Janderup,
Danmark
50373070
kundeservice@easymow.dk

EasyMow.dk sælger knivblade til robotplæneklippere. Hos Salezoo.dk finder du aktive rabatkoder, der kan gøre det endnu sjovere at handle hos easyMow.dk!

Fragt og levering

Fragt fra 29,-. Køber du for mere end kr. 400,- så giver vi fragten lige til din hoveddør med DAO. Du kan også vælge at få fragtet med en anden leverandør for et mindre beløb. Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage.EasyMow afsender varer med følgende: GLS – Erhverv, GLS – Privat, GLS – Pakkeshop, DAO – Direkte, DAO – Pakkeshop. Fragten bliver beregnet ud fra vægt. Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”. Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Tilbud

Under produktkategorierne på siden, kan du se hvilke dele der er på tilbud løbende.

Betalingsform

EasyMow modtager online betalinger med Visa/Dankort, Visa, Mobilepay Online, ViaBill.

Kundeservice

Kontakt easyMow på e-mail.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret. Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv. Ønske om fortrydelse skal meddeles senest 14 efter leveringen og være i hænde seneste 14 dage efter du har informeret om dit brug af fortrydelsesretten. Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail kundeservice@easymow.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Prisgaranti

Hos EasyMow.dk finder du Danmarks absolut bedste kompatible knivblade til din robotplæneklipper og endda til priser der er så skarpe, at finder du et knivblad i samme kvalitet til billigere penge, så matcher de prisen! Køb dine knive til robotplæneklipper hos EasyMow.dk og spar mange penge.

365 DAGES RETURRET

Har du fortrudt købet, eller har du alligevel ikke brug for varen, tager de den retur i op til 1 år efter købsdatoen, såfremt varen er ubrudt og standen ikke er væsentlig forringet.

-5% Rabatkode

Få -5% rabat på hele din bestilling – EasyMow.dk

Vis detaljer
Få -5% rabat på hele din bestilling - EasyMow.dk
Bedøm butik

100 personer

har sparet hos EasyMow.dk ♡

Praktisk

EasyMow.dk rabatkoder 0 Gennemsnitlig rabat 250 kr.

Sorter efter rabat for:

Om EasyMow.dk

Robotplæneklipper knive bliver slidt og sløve med tiden. Det gælder lige meget om du bruger originale knive eller kompatible knive. Er der sten, rødder, grene, nedfaldne frugter m.m. på din plæne, så går det ud over levetiden på knivbladene. For at opnå det bedste resultat og få den mest sunde og grønne plæne, anbefales det at du skifter dine knive på robotplæneklipperen, ca hver 2. måned. Hvis du ikke ved hvordan man skifter knive på robotplæneklippere, kan du læse easyMows guide: Sådan skifter du knive på din Husqvarna Automower. Guiden er nem og er grundlæggende for de fleste typer robotplæneklippere.

Alle deres pakker med knive er af meget høj kvalitet og der følger naturligvis nye skruer med til alle knivblade, så alt fremstår nyt når det er udskiftet.

Rabatkode til lignende steder

Gå aldrig glip af et godt tilbud