E-home.dk rabatkode

Gratis Levering

Gratis fragt – Spar 39 kr. på forsendelse hos E-home.dk

Vis detaljer
Ved køb af elektronikprodukter fra E-home.dk får du fragten gratis. Tilbuddet gælder for bestillinger på mindst 1500,- Din rabat udgør en værdi på 39 kr.
✓ Gyldig
-40% Lygter

-40% Lygterabat på stavlygter, lommelygter og flere lygtevarianter

Vis detaljer
Lys som aldrig før med en af de kraftige lygter fra E-home.dk. 40% afslag i prisen på lygter der egner sig til enhver lejlighed. Om behovet for en kraftig lumen er stort eller småt, så er E-home på pletten med det bedste lygtesortiment.
-30% Stikkontakter

Smart kontakter – 30% rabat på stikkontakter til bordpladen

Vis detaljer
E-home er en af de førende forhandlere af smart stikkontakter, som er blevet et kæmpe hit! Stikkontakter der bliver integreret i bordpladen er praktisk og ser enormt stilet ud. Slip for et grimt ledning rod, og nøjes i stedet med 30% rabat på smart stikkontakterne!
E-home.dk
Karakter: 4.2/5 Antal stemmer: 5

295 personer

har sparet hos E-home.dk ♡

Praktisk

E-home.dk rabatkoder 1 Gennemsnitlig rabat 247 kr.

Sorter efter rabat for:

Om E-home.dk

E-home.dk hjælper dig til billigere og bedre elektronikprodukter. Udvalget består af en lang række niche produkter velegnet til både cykler, jagt, golf og sågar kælke. Selvom udvalget rummer alt fra kikkerter og lygter eller kameraer, så er topsælgeren alligevel deres meget populære smart stikkontakter, til integration i bordplader mv. Få fingrene i elektronikartiklerne billigere end forventet med gratis E-home rabatkoder leveret direkte til dig, her fra Salezoo.dk.

Findes i kategori:

Gå aldrig glip af et godt tilbud