Cahetu rabatkode

30% boligrabat

Ugens 30% boligdeal. Rabatten fungerer som en roulette, og fornys derfor konstant.

Vis detaljer
Hver uge er der nye boligdeals med rabatter på 30% eller mere. Altid lækker boligindretning og indretningsmærker du kender. I skrivende stund fås rabat på Kähler, Vissevasse, HAY og tilmed Ferm Living. Tryk ind og tjek hvad boligdealen er nu, og hold løbende øje hvis du vil gøre et stærkt indretningskup. Så en Cahetu rabatkode vil ikke være nødvendig, men kan alligevel ofte kombineres med disse deals.
✓ Gyldig
-5% Rabatkode

5% rabatkode til alle boligartikler, uden undtagelse! (dog ikke nedsat boligudstyr)

Vis detaljer
Om din jagt er gået ind på møbler, kunst, puder eller badeforhæng - så skal du ikke undvære 5% indretningsrabat på hele boligudvalget. Kuponen gælder alt indretning til alle rum i boligen. Der gives ikke yderigere afslag i udsalgsprisen på boliggrej der i forvejen er nedsat.
✓ Gyldig
Cahetu
Skovparken 9C
DK-3060 Espergærde
Danmark
+45 81 61 08 06
cahetu@cahetu.com
Fri ordrelevering

Priserne er helt uden skjulte gebyr og omkostninger hos Cahetu.dk. Der pålægges nemlig ingen fragtomkostninger til dig som kunde. Cahetu tager disse leveringsgebyr på egne skuldre og betaler fragten for dig. Uanset om du shopper en lille klud eller et kæmpe reolsystem, så er leveringsprisen 0 kr.

30 dages returfrist

Er du i tvivl om du har købt den rette brugskunst, indretningsgenstand eller om dit nye møbel matcher resten af stuen? Cahetu giver dig hele 30 dage til at tjekke og tænke over tingene, vel og mærket fra den dag din indretningsordre er udleveret til dig. Det burde være mere end rigeligt tid til at finde ud af om du har valgt den rette nuance eller design.

Laveste pris

Cahetu garanter den laveste udsalgspris på alle indretningsartiklerne, brugskunsten og selvfølgeligt resten af shopudvalget. Er prisen alligevel ved en fejl ikke markedets billigste, så giver du blot Cahetu damerne besked herom, så matcher de prisen.

-30% Ferm Living

Cahetu indretnings-deal: 30% på Ferm Living tæpper og puder m.m.

Vis detaljer
Trænger du fx. til friske puder, tæpper eller sengetæpper? Så er det indretningsmærket Ferm Living der skal til! Ferm Living har de flotteste designs af højeste kvalitet. Du kan indhente 30% rabat på alle disse skønne indretningsprodukter fra living-brandet inde på Cahetu shoppen.
Kähler til halv pris!

Kähler 30-50% mærkerabat: Få halv pris på Kähler produkter, som fx. populære Omaggio.

Vis detaljer
Gennem Kählerlinket kan du som Cahetu kunde spare op til 50% på Kähler vaser, kopper og lystager m.m. Spar bla. halvdelen af udsalgsprisen på produkter fra den populære Omaggio serie. Udvalg og lagerantal er begrænset, så vent ikke for længe!
Cahetu
Karakter: 4.81/5 Antal stemmer: 21

197 personer

har sparet hos Cahetu ♡

Praktisk

Cahetu rabatkoder 2 Gennemsnitlig rabat 538 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Cahetu

Skal hjemmet piftes op med boligindretning der får enhver gæst til at blive måløs? Cahetu.dk er din ekspert indenfor boliginteriører og vi formidler altid gratis Cahetu rabatkoder. Hos Cahetu mener de at interiører og indretning bør hver noget man kan skifte jævnligt for, at følge med boligtrends’ne, og derfor skal det heller ikke koste alverden, hvilket det bestemt heller ikke gør m. en rabatkode til Cahetu! Cahetu har specialiseret sig i trendy living mærker, til fornuftige udsalgspriser. Få indrettet dit hjem gennem Cahetu rabatkode indretningsrabatterne, så kan boligen se godt ud med god samvittighed.

Findes i kategori:

Gå aldrig glip af et godt tilbud