fbpx

Boligalarmer rabatkode

Boligalarmer.dk ApS
Bassinbuen 4
4700 Næstved
Danmark
+45 70 23 99 66
info@boligalarmer.dk

Boligalarmer skaber tryghed for dig i hjemmet

Hos Boligalarmer har de valgt at specialisere sig i at skabe tryghed for din familie i hjemmet, samt sikre dine værdier. Boligalarmer har et team af yderst kompetente rådgivere der også tager højde for dit behov , samt budget, for på den måde at skabe den bedste sikkerhedsløsning for dig eller dit firma.

Firmaet har valgt at gå i krig mod de store alarmselskaber. Deres forhold vægter højt! De er prisbillige i forhold til konkurrenterne. Tilmed er produkterne og servicen på lige så højt niveau. Er du i tvivl, så se evt. hvad over 300 tilfredse kunder har at sige på Trustpilot om boligalarmer.dk.

Sikkerhedssystemerne egner sig også til sikring af virksomheder og mindre firmaer. Er du selvstændig og mangler andet end sikkerhedsudstyr til dit firma, kan vi også assistere dig med kontorartikler her, og indørs overvågning, samt sikring af rum.

Boligalarmer rabatkoder udgør et billigere valg

Hos Boligalarmer køber du udstyret, så det ejes for evigt, modsat de fleste andre konkurrenter, hvor udstyret udlejes til den dag du ikke ønsker, at betale dit månedlige abonnement længere. Derved skal udstyret leveres tilbage. På længere sigt er det meget dyrere at leje udstyret med månedsabonnement, modsat at købe det til én fast engangspris. Fordelen er også at Boligalarmer forgår som en online-shop, der derved kan holde priserne lavere. Yderligere kan Boligalarmer tilbyde rabatkode, fordi de netop er en netbutik, hvor konkurrenterne intet tilbyder.

Er sikkerhedssystemerne ikke prisjusteret nok på boligalarmer.dk, kan du give dem et ekstra tak ned, ved benyttelse af Boligalarmer rabatkode, der er at finde i alarmudvalget her på siden. Såfremt du ikke har handlet hos firmaet før, kan det godt være en udfordring at forstå hvordan du benytter rabatkoderne fra os af. I det du går til betaling for, at færdiggøre købet på boligalarmer, vil du nederst i højre hjørne kunne se feltet “Rabatkode”, hvori koden blot anføres. Værdien heraf, bliver nu modregnet dit alarmkøb så du vil kunne se, at den samlede ordresum er blevet reduceret.

Mange sikringstyper med mulighed for demonstration

Sikringstype behov er meget individuelt. Derfor har firmaet også sikret sig et bredt udvalg der dækker alt fra huse, firmaer, lejligheder, sågar skurvogne eller andet der kan kræve sikring. Der kan købes tyverialarmer, videoovervågning, bevægelses lyssensorer, laserhegn, røgalarmer, samt anden relevant sikkerhedsudstyr til hjemmet. Kunne du godt tænke dig en rigtig demonstration af disse produkter, inden du vælger at investere i dem? Så drej forbi deres kontor på hverdage mellem 9-15.00 for at få præsenteret produktet af en sikringsekspert.

Fragtfrit over 750,-

Ved levering af dit sikkerhedsudstyr til Danmark, er fragten gratis når ordrebeløbet runder 750 kr. Under dette beløb er omkostningerne 45 kr. Fragtfrit gælder dog ikke for Færøerne, samt Grønland.

Boligalarmer rabatkode

Få ekstra sikkerhed for pengene. Brug dine rabatpenge på ekstra sikring, eller gem pengene til andet sjov. Uanset hvad du ønsker, er købet billigere når du foretager det ved, at aktivere din Boligalarmer rabatkode gennem Salezoo.dk

Engangsbetaling

Betal kun én gang for dit udstyr, så beholdes det så længe du selv ønsker. Selvom det kan virke dyrt at betale et engangsbeløb, kan du dele betalingen op som du ønsker, rente + gebyrfrit. Beløbet kan selvfølgeligt også betales med det samme.

Telefonrådgivning

Få hjælp til at overvåge din bolig på den mest sikre og økonomiske måde. Sikkerhedsrådgiverne har mange års erfaring. De sidder klar på telefonen til, at guide dig til den bedste løsning.

Intet abonnement

Slip for de dyre, irriterende abonnementer, som de fleste sikkerhedsfirmaer kræver. Hos Boligalarmer er beløbet fast. Udstyret er dit eget for altid.

Enkel installation

Som hovedregel gør Boligalarmer sig i plug n' play løsninger der er lige til at montere. Løsningerne er forudprogrammeret så dette ikke er en nødvendighed. Enkelte avancerede systemer kan kræve eksperthjælp, der tilbydes derfor installering af Boligalarmer selv.

Gratis Applikation

Med Truegard Alarm APP'en kan du overvåge, samt betjene dit alarmsystem, direkte på din smartphone. Download App'en så man kan føle dig bedre sikret i hverdagen.

Røg 24% på røgalarm

Kompakt røgalarm får du lige nu 24% billigere end normalprisen.

Vis detaljer
Boligalarmer er ikke kun overvågning og alarmsystemer mod tyveri. Du sikres også indendørs, fx. i form af en kompakt røgalarm som du lige nu får 24% pris nedsat. Røgalarmen er med 230v tilslutning, backup 9v batteri og mulighed for netværkskæde tilslutning.
47% Pandelampe

LED pandelampe 47% rabat gennem link. Boligalarmer har mere end bare alarmer.

Vis detaljer
Klik ind og 47% besparelse på Pandelampe med LED lys, zoom funktion, vinkeljustering og justerbar elastikstrop. Inklusiv batterier og levering i flot gaveæske. Lyskeglen er justerbar og kan lyse hele 150m. Den optiske linse søger lysudbyttet. Med LED slipper for du at pæren brænder sammen.
32% Powermaster

32% bevægelsessensor rabat, på Powermaster m. indbygget kamera.

Vis detaljer
Kun få på lager! Den meget eftertragtet Powermaster-10 bevægelsessensor med indbygget kamera, er nedsat m. hele 32% hos Boligalarmer.dk. Bemærk dette er den trådløse model med indbygget infrarød.
Boligalarmer.dk
Karakter: 4.33/5 Antal stemmer: 12

131 personer

har sparet hos Boligalarmer.dk ♡

Praktisk

Boligalarmer.dk rabatkoder 0 Gennemsnitlig rabat 446 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Boligalarmer.dk

Boligalarmer er Danmarks førerende tyverisikrings webshop med alarmer, videokamera, tågesikring, plus meget mere til de danske hjem. Med udstyr og rabatkode fra Boligalarmer, kan du føle dig tryg i dit eget hjem. Spar mange penge på sigt.

Gå aldrig glip af et godt tilbud