fbpx

Bedre Nætter rabatkode

Gratis Levering

Få gratis fragt på ALT hos Bedre Nætter (gælder også med fragtmand)

Vis detaljer
Uanset om du køber en stor dobbeltseng der leveres med fragtmand, eller blot et lille lagen der bliver tilsendt med GLS, får du med denne deal helt gratis fragt på alle ordre!
✓ Gyldig
-50% madrasser og dyner

Få -50% rabat på madrasser og dyner!

Vis detaljer
En god seng er vigtig for en optimal nattesøvn, men madrassen og dynen er prikken over i'et hvis du ønsker optimal komfort og uforstyrret søvn! Spar over 50% på topmodellerne indenfor madrasser og dyner til både enkelt- og dobbeltsenge.
✓ Gyldig
Gratis Afbetaling

Køb nu, Betal senere – Få rente og gebyrfri afbetaling lige nu!

Vis detaljer
Del betalingen op i 10 eller 20 bidder helt uden at betale ekstra! Afbetalingen er med 0 renter og gebyr uanset beløb! Du kan afbetale alle senge og tilbehør ved køb for mindst 2000 kr.
✓ Gyldig
Bedre Nætter
Ansvej 29
8620 Kjellerup
Danmark
+45 71 99 31 71
kontakt@bedrenaetter.dk
Bedre Nætter

Vejen til kvalitetssøvn og Bedre Nætter

Det unge og ambitiøse sengeteam bag Bedre Nætter har en vision om, at få alle dansker uanset alder og køn til, at sove formidabelt hver eneste nat. Behagelig og uforstyrret nattesøvn er noget at det vigtigste for en god og stabil hverdag, samt et godt helbred. Med optimal komfort og støtte i løbet af natten, undgår du eventuelle rygskader, unødig slidtage og bevarer den vigtige og dybe søvn. Du vågner derfor op til en dag fuld af energi og overskud, takket være en uforstyrret og komfortabel nattesøvn, leveret til dig direkte af Bedre Nætter.

Vejen til den ultimative nattesøvn er gemt hos Bedre Nætter, og herligheden kaldes kontinentalsenge. Disse senge er favoritvalg blandt kunder, hvilket er mere end forståeligt. En bedre nattesøvn opnås simpelthen ikke, end ved det rette valg af en kontinentalseng tilpasset din krop! Inden for de seneste par år er koninentalsenge gået hen og blevet et kæmpe hit. Bedre Nætter oplever stor stigning i efterspørgsel heraf, hvilket også er derfor sengespecialisternes fokus ligger her. Med det rette valg af kontinentalseng får du ikke kun en seng der ser utroligt lækker ud i soveværelset, men også et komfortniveau helt uden sammenligning. Kontinentalsenge omtales også blandt mange under betegnelsen hotelsenge, da de har det klassiske stilrene look, komfort og højde der skriger af særklasse og luksus.

Kontinentalseng fra Bedre Nætter

Forstil dig en seng hvor du ikke stiger op om morgenen, men ganske enkelt stiger ud. Dette er praktisk og sundt for kroppen. Højden skyldes blandt andet de mange lag af skum og fjedre, der skaber optimal komfort og støtte i løbet af natten. Der findes ikke én seng der er den perfekte. Senge kræver tilpasning til mænd og kvinder, efter størrelse og vægt. Derfor har Bedre Nætter fremstillet den perfekte sengeguide til dig, hvor du bliver guidet til det rette valg af seng, madrasser og eventuel topmadras. Ved bestilling af din nye kontinentalseng får du muligheden for frit, at tilpasse opbygningen efter din kropsbygning, vægt, komfort og design. Du kan selvfølgeligt også selv vælge størrelse af selve sengeramme og madrasser.

Kvalitet og kundetilfredshed er Bedre Nætter’s topprioritet

Bedre Nætter har virkeligt kræset for hver eneste detalje, på samtlige produkter. Ta’ fx. en helt basal ting som deres dynebetræk, der er fremstillet indenfor EU (Portugal) som lever op til alle krav. Dynebetrækkene er udformet af luksus stoffer der er Percale vævet, hvilket vil sige meget tynde og fine vævninger der er lavet på kryds, for optimal holdbarhed, m. hurtig tørring, samt optimal fugtafledning. Sengene er bygget og samlet i Danmark af faghåndværkere og tømre i Horsens. Så det er ganske enkelt Dansk håndværk når det er bedst! – Sådan kan man blive ved med det samtlige eksklusive rabatkode og sengeudvalg.

Yderligere har Bedre Nætter stres-testet alle deres sengetyper selv. Dette er gjort for sikring af selv kritiske kunder, så de også vil være fuldt ud tilfredse. Tilfredshedsprocenten stiger selvfølgeligt i takt med at man altid kan få fingre i en Bedre Nætter rabatkode uden undtagelser. Er du forældre så kunne det tænkes at dit barn måske ville blive super lykkelig for en ny børneseng, lige som dig selv. Her er Bedre Nætter også et oplagt valgt til en perfekt nattesøvn for de lidt større børn. Deres sengeudvalg dækker de lidt ældre børn med deres specialmadrasser henvendt til personer der ikke vejer ret meget.

Søvntilfredsheden er i top

Bedrenaetter.dk er elsket at kunderne for deres fremragende kundeservice, og ikke mindst deres vidunderlige sengeartikler, og det kan ses på deres perfekte Trustpilot score. Få svar på alle dine spørgsmål når du kontakter deres online sengechat support direkte i webshoppen. Kunder kan også ringe op, direkte til Bedre Nætter alle dage, vel og mærket helt frem til kl. 20:00, hvilket må siges at være eksponentiel kundeservice.

Sov Bedre Nætter rabatkode for optimal søvn

På udkig efter en ny seng, madras, sovesofa, eller blot noget nyt, lækkert sengetøj? Ved Bedre Nætter taler navnet for sig selv ♡ Deres natteprodukter kombineret m. rabatkoder, giver garanti for en bedre, eller mere behagelig nattesøvn.

Hvis kvaliteten ikke er nok, så prøv en Bedre Nætter rabatkode. Med en rabatkode til Bedre Nætter får du en ekstra rabat på dine bestillinger i webshoppen. Din Bedre Nætter rabatkode modregnes automatisk, når koden er skrevet i rabatkodefeltet, under sengekurven. Også her må servicen plus købsoplevelsen siges at være tip top. Mangler soveværelset eller hele hjemmet mere end nye senge eller sengetøj, så kig forbi vores hus og have rabatkoder, hvor alt til opfriskning af hjemmet er at finde.

Gratis Fragt

Der er gratis fragt på alle senge, madrasser og sengetøj. Leveringsformen der er gratis, gælder leveringer lige ved din kantsten. Sengemøbler kan bæres indenfor i dit hjem, mod en merpris eller ved at aktivere eventuel rabatkode for dette.

Gavekort

Forkæl et familiemedlem eller en nær ven, i form af et gavekort for Bedre Nætter. Mangles hjælp til at finde gavekortene på Bedre Nætter? Kontakt da deres sengespecialister på live-chat support, som er søde at hjælpe dig med dit Bedre Nætter gavekort køb, samt aktivering af din besparende senge rabatkode.

Betaling

Køb senge på afbetaling eller betal med alle de populære korttyper som: Dankort, Visa, Visa Electron eller MasterCard. Finansiering af din nye seng, foregår igennem Santander. Der kan finansieres helt op mod 50.000 kr.

Kundeservice

Kom i kontakt med Bedrenætter på alle tider af døgnet, på flere måder. Foretrækkes telefonsupport, kan du ringe deres søde kundeservice op, på tlf: 71993171. Du kan også chatte direkte med deres sengespecialist team, direkte i webshoppen.Skal du i kontakt med Bedre Nætter om natten? Kontakt da deres 24-timers email support.

Returret

Kunder har hele 30 dages fortrydelsesret. Alle senge shoppere får også 2 års reklamationsret hos Bedrenaetter.dk også selvom du har taget rabatkode i brug ved sengebestilling.

Prisgaranti

Der ydes prisgaranti på alle senge og søvnudstyr uanset om rabatkode er aktiveret, produkttype, størrelse eller pris. Prismatch på sengetøj, sovesofa og senge er gældende hele 14 dage fra den dato dine varer er købt. Send blot deres kundeservice en mail for, at gøre brug heraf.

Nyhedsbrev

Ønskes gode tilbud på senge, madrasser, dyner, eller måske puder? Eller helt eksponentielle priser på lagner og sengebetræk? Så husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og få hjælp til en bedre nattesøvn.

e-mærket

Føl dig helt tryg når du handler sengemøbler m.m. ved Bedre Nætter. - De er nemlig godkendt af e-mærket, som er din sikkerhed for alle e-handels krav og EU-lovgivning overholdes.

-55% rabat på senge

Få -55% rabat på Kontinentalsenge + Elevationssenge!

Vis detaljer
Bedre Nætter har nøje udvalgt alle deres bedste og mest populære elevationssenge og kontinentalsenge. Alle disse senge er blevet nedsat med hele 55% så du kan få råd til at sove ligge som en drøm, og få den bedst mulige søvn resten af livet!
Spar 12.000 kr

Rabatkode fri tilbud: Spar 12.000 på Senses Lux kontinentalseng, kun 9.999,-

Vis detaljer
Senses Lux dobbelt kontinentalseng, er uden tvivl den flotteste luksus seng fra Bedre Nætter. Spar hele 12.000 DKK. på sengen lige nu og få tilmed frit valg af: Fasthed, topmadras, sengeben og farve! Førpris på hele 22.000 kr. men din pris er lige nu kun 9.999 kr. helt uden at benytte rabatkode.
-50% Senses Classic

Få -50% rabat på dobbeltsengen Senses Classic (spar 7.000 kr)

Vis detaljer
Få halv pris på den lækre og populære kontinentalseng Senses Classic, samt valgfri topmadras! Sengen måler 180x200 og er produceret i Horsens. Senses Classic sengen har hele 5 komfortzoner.
½ pris sofaer og senge

KUN I DAG, frem til kl. 23:59 – Mere end 50% på luksussenge, sovesofaer og sengetøj!

Vis detaljer
Frem til midnat kl. 23:59 kan du spare minimum 50% på de bedst sælgende sofaer og senge. Få valgfri mål, fasthed, ben og vægtgruppe ved køb af kontinentalsenge i dag! Det uimodståelige sengeudsalg indebærer: topsælger kontinentalsengen Venus, favoritsofaen Recast, topmadrasser og lækkert sengetøj.
Bedre Nætter
Karakter: 4.84/5 Antal stemmer: 92

1524 personer

har sparet hos Bedre Nætter ♡

Praktisk

Bedre Nætter rabatkoder 3 Gennemsnitlig rabat 2482 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Bedre Nætter

Bedre Nætter er en Dansk webshop ejet af sengespecialister. Vil man sove bedre om natten, så er denne sengeshop for dig. Vi formidler altid en attraktiv og søvnvenlig kupon, rabatkode, eller som de selv kalder dem, gavekort til Bedre Nætter. Spar penge på kontinentalsenge, dyner, madrasser og sengetøj mv. ♡

Findes i kategori:

Gå aldrig glip af et godt tilbud