fbpx

Barberskabet rabatkode

-50% rabatkode

-50% Barberskabet rabatkode + Gratis fragt! (gælder ALLE produkter)

Vis detaljer
Bliv medlem af Barberskabet og få 50 % rabat på en prøvepakke til kun 19,50 kr. Med rabatkoden SOMMER50. Pakken indeholder 1 x handtag og 2 x barberblade
✓ Gyldig
Gratis Fragt

Få gratis fragt hos barberskabet – Gælder både barbersæt, håndtag og holder

Vis detaljer
Få gratis levering på din ordre hos barberskabet. Skraberne er til både mænd og kvinder. Barberskabet.dk leverer din barberings bestilling i løbet af 1-2 hverdage. Fri levering modregnes automatisk og er tilegnet alle barberprodukter, herunder ekstra hånd, klinger og skraber holdere.
✓ Gyldig
Barberskabet
Karakter: 4/5 Antal stemmer: 1

381 personer

har sparet hos Barberskabet ♡

Praktisk

Barberskabet rabatkoder 2 Gennemsnitlig rabat 52 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Barberskabet

Barbering behøves ikke at være dyr, hverken for kvinder eller mænd. Barberskabet har skabt et koncept der virkeligt har ændret barberomkostningerne for altid. Aldrig har du kunne barbere dig så nemt, billigt og ikke mindst perfekt! Barberskabet har taget kampen op mod de store producenter, og skabt et ergonomisk håndtag med fanatiske blade til en ualmindeligt stærk pris. Synes du ikke at skraber prisen er helt stærk nok, så glæd dig over en særdeles glædelig Barberskabet rabatkode, der giver alt fra lavere fragtpris, til billigere førstegangs pris, eller månedligt abonnementspris.

Findes i kategori:

Gå aldrig glip af et godt tilbud