fbpx

Andando rabatkode

Andando ApS
Druedalsvej 7
3630 Jægerspris
Danmark
+45 70 40 03 93
kontakt@andando.dk

Andando er din personlige gaveekspert

Hvem vil ikke gerne forære en mere personlig gave for en man holder? I Andando webshoppen kan du få ført dit ønske ud i livet til en fornuftig pris. En ekstra Andando rabatkode gør prisen endnu mere tiltrækkende.

Mulighederne er mange når man udnytter tilpasning, efter eget ønske. Vælges gave m. indgravering, er der mange produkter at vælge blandt. Som kunde bestemmes helt selv skrifttypen ved indgravering.

Alt fra brugskunt til slægtsforskning

Udvalget på Andando er meget præget af at give en personlig, unik følelse, samt et design der er klassisk og smukt. Udvalget spænder vidt, fra alt som brætspil, vejrstationer, bøger og cocktailshakere.

Spar penge hos Andando på mange måder

Andando tilbyder kunderne mange måder at spare penge på. Der tilbydes blandt andet muligheden for rabat gennem rabatkode. (hvilket vi her hos Salezoo.dk, sætter stor pris på) Det betyder nemlig at vi kan tilbyde dig en gratis Andando rabatkode, der giver dig procenter som er til, at tage og føle på.

Få lavere priser på gaverne ved, at købe dem på Andando’s auktion. Det er muligt at byde på en masse spændende gaveartikler, så enhver kan gøre et godt kup.
Andando byder selvfølgeligt også på en masse gode tilbud, som ikke kræver hverken auktion eller rabatkode. Giv valgfrihed og forær et gavekort, der glæder gavemodtageren. Her har du også muligheden for at gøre gode kup, hvis du er hurtigere end de andre. Handel mens tilbuddene stadig er på lager.

Andando Auktion

Andando er en af de få netbutikker der også sælger deres produkter, på deres helt egen Facebook Auktion. Scor dine næste gaver for spotpriser på auktionen.

Levering

Alle kan vælge at få leveret dine gaveartikler m. GLS, Post Danmark eller DAO. Handles der for mere end 600 DKK får man gratis levering, når DAO pakkeshop vælges.

Ryd Lageret

Sortimentet ved Andando er stort, derfor er restlageret også enormt. Der er virkeligt chance for at spare dig selv for mange penge ved, at tage et kig i oprydningsudsalget.

Indgravering

Få indgraveret et personligt minde i din gave, efter eget valg. Bestem selv hvad der skal stå, samt hvilken skrift det skal indgraveres med.

Betaling

Betalingen sker efter eget valg: Enten alle klassiske betalingskort, MobilePay, eller Viabill gebyrfri afbetaling.

Mindst 14 dages returret

Få som følge af købeloven 14 dages returfrist. Ved højtider, begivenheder m.m. får kunder udvidet returfrist.

Sidste Chance

Julegaver i sidste øjeblik: Køb d. 21 december før kl. 19:00, og modtag før juleaften!

Vis detaljer
Har du ikke nået alle julegaverne endnu? Bestil i dag før kl. 19:00 og modtag pakkerne inden juleaften! Gaverne er kategoriseret efter køn og begivenhed, for du hurtigere kan finde den rette gave. Shop mandelgaver, adventsgaver eller julegaver til hende og ham. Gælder m. GLS Pakkeshop levering.
Andando
Karakter: 4/5 Antal stemmer: 1

199 personer

har sparet hos Andando ♡

Praktisk

Andando rabatkoder 0 Gennemsnitlig rabat 51 kr.

Sorter efter rabat for:

Om Andando

Andando er en anderledes og spændende webshop, spækket med unikke gaveartikler. Vi forærer en Andando rabatkode, så alle kan forære billigere gaver. Køb en personlig gave med f.eks. indgravering, hos Andando.dk.

Findes i kategori:

Gå aldrig glip af et godt tilbud