fbpx

2Trendy rabatkode

50% Strik

Strik til halv pris hos 2Trendy – Gå den kolde tid i møde med en hyggelig og stilet striktøje

Vis detaljer
Gå ikke glip af 50% på stilrene og varme striktrøjer. Den rette strik fra 2Trendy, kan få en hver dreng til at fremstå som en rigtig mand! Til halv pris går man næppe galt i byen, med en stilsikker striktrøje.
✓ Gyldig
67% Sweats

Sweatshirts rabat på op til 67% – Zip hoodies, bombere og lækre sweats kraftigt nedsat.

Vis detaljer
Klik ind til 2Trendy, hvor du lige nu får fra 25-67% på de lækreste sweatshirts, helt u. aktivering af rabatkode. Mængden og sweatshirt udvalget af begrænset, men omfatter bla. hoodies, crewnecks og bombers.
✓ Gyldig
3 for 300 DKK

3 stk. 300 KR: Det er kun 100,- pr. del. T-shirts, bælter, smykker, huer og andet mode

Vis detaljer
Hvornår har du sidst kunne blande 3 fede tøjdele efter eget valg, fra modebrands som Liebhaveri, Claudio, Oill eller T-lab? Det kan alle fyre, lige nu hos 2Trendy helt uden brug af rabatkode.
✓ Gyldig
2 for 300 DKK

2 dele 300,- Bland tøjet som det passer dig. Få to stykker for kun 300 kr.

Vis detaljer
Shop 2 stk. valgfrit tøj & få det til 300,- Udvalget omfatter fede streetbrands som Just Junkies, Mister Tee eller Selected. Der er mange nye kollektioner at vælge blandt hver uge.
✓ Gyldig
2Trendy
Fåborgvej 7
DK-9220 Aalborg Ø
Danmark
+45 98 18 18 39
support@2trendy.dk
2trendy rabatkode

2Trendy – herretøjsforretningen over dem alle

Den formidable tøjbutik 2Trendy er en herretøjbutik til drenge og og unge fyre, spækket med  kendte, såvel som eksklusive og mindre kendte herretøjsmærker. 2Trendy er ikke kun en tøjshop på nettet, men også en fysisk tøjbutik med beliggenhed i Aalborg. Deres online streetfashionshop byder på et endnu federe tøjudvalg end den fysiske tøjforretning, med lige så fantastisk kundeservice. Webshoppen har også den fordel at alle kan opnå herretøjsrabat på bestillinger, når man benytter sig af en 2Trendy rabatkupon med procenter, der er til at tage og føle på!

Hvis du er i tvivl om du kan føle dig sikker når du handler hos 2Trendy.dk, så er der ingen grund til bekymring, da 2Trendy har scoret 5 af 5 stjerner hos Trustpilot. Ved 2Trendy sørger de også for at dine tøjpakker bliver sendt sikkert og forsikret med Post Danmark, helt gratis! Glem ikke at udnytte tilbudet om 2trendy rabatkode til, at få fingrene i billig mandemode.

Historien bag den lokale butik i Aalborg

2Trendy.dk har over 10 år på bagen som fysisk butik i smørhullet Aalborg. 2 unge knægte gik med drømmen om at fyre op under deres egen tøjshop, og det var hvad de gjorde! I 2003 ville den ene part prøve noget helt nyt og blev derfor købt ud af herretøjsforretningen. Det havde ikke nogen betydning for 2Trendy’s fantastiske fremgang.

Da ejeren senere hen blev velvidende om hvor populær hans fashionbutik egentligt var, mente han det var på tide at bevæge sig ud over Aalborg grænser og sælge til flere end deres lokale kunder, så han åbnede en netbutik som lynhurtigt fik succes. Efterfølgende opkøbte 2Trendy de 2 online kanoner Hardcasa og drengerøvs shoppen Trendlovers. Den dag i dag er 2Trendy en af de største modekanoner inden for herretøjsbranchen på nettet, sammen med søsterselskaberne Hardcasa.dk og Trendlovers.dk. 2Trendy gør sig også umage med at tilfredsstille tøjkunder gennem rabatkuponer. Dette skaber ekstra salg og super glade tøjkunder.

2trendy tøjsortiment

Et stort tøjsortiment der tager luften fra dig

Skal du en tur på stranden i nogle nye iøjnefaldende badeshorts der får dig til at fremstå utroligt attraktiv, så køb dem ved 2Trendy. Efterfølgende kan du hoppe i et par fresh denim shorts med tilhørerende street sneakers og en casual tightfit t-shirt. Der er ikke noget som sådan et lækkert sommer outfit til at slå benene væk under damerne. Det skulle da lige være et stilet herreur, og en fed bomber jakke til de køligere aftener.

Som businessman er det måske ikke dig med shorts og t-shirts. I så fald vælger bør du hoppe i et par casual sneakers, et par tight herrejeans med en matchende slimfit skjorte og en stilren blazer. Sæt prikken over i’et med et mindst lige så stilet herrebælte. Skal du på en længere tur eller et smut i fitness, byder 2Trendy også på lækre maskuline tasker i forskellige genre. Der er tasker til mappedrengen, den casual type der foretrækker den moderne bowlingbag og andre moderne taskevalg. Alt i alt er du sikret et unikt og tiltrækkende tøjsæt når du foretager købet gennem 2Trendy.dk.

Tøjforretningen 2Trendy giver utænkelig stor tøjrabat

Online tøjordre til en lavere slutpris, er selvfølgeligt hvorfor du er her – og det skal du heller ikke snydes for. Ved Salezoo.dk har vi dannet en fin liste over muligheder for tøjrabat gennem 2trendy, der fremvises ovenfor. Du finder alle deres brugbare tøjkampagner, modetilbud og værdikoder inkluderet i vores rabatliste her på sitet. Det er ikke mange tøjforretninger til hverken mænd eller kvinder, der kan følge med de knivskarpe tøjrabatter som 2Trendy kan prale af. 2 par kvalitetsjeans fra kendte modebrands til små 500 kr. er et fast tilbud på 2Trendy. Denne vilde udsalgspris kan dårligt, dække konkurrenternes indkøbspriser.

Tøjet fra 2Trendy sælger dig til topkarakter

Som 2Trendy selv beskriver det “Vi sælger tøjet og tøjet sælger dig“. Der er noget om snakken, for deres udvalg er så stort og vidtspændende at du kan klæde dig på til enhver given situation. Hvad end du skal på date, til møde, fejre en begivenhed eller blot have et fedt hverdags-look, så er du sikret et modeudvalg der hjælper dig perfekt igennem disse dresscode situationer!

Hvis du er modebevidst er du sikkert allerede klar over at de tøjmærker der forefindes på 2trendy.dk er “toppen af poppen” vedrørende deres tøjstile. Du kan blandt mange herrebrands, shoppe:

 • Konkurs
 • Kronstadt
 • Fat Moose
 • Brand8
 • Gabba
 • Minimum
 • Nike
 • Oill
 • Just Junkies
 • Dickies
 • Cheap Monday
 • Panuu (og mange flere tøjmærker)

2trendy tøj på afbetaling

2trendy byder på overvældende kundefordele
For at opfriske få, af deres mange fordele for dig som kunde, kan vi bla. nævne:

 1. Gratis tøjforsendelse
 2. gratis tøjombytning
 3. Køb tøj på afbetaling rentefrit
 4. Outlet tøjpriser
 5. Vidunderlig kundeservice
 6. Perfekt Trustscore på Trustpilot.dk
 7. Hurtig dag-til-dag tøjlevering
 8. Telefonisk kundeservice
 9. Rabatmuligheder (Ugens deal, Sale, Rabatkode)

2trendy er yderst flittige på sociale platforme, nedenfor kan du se et eksempel på deres Youtube channel, hvor deres tøjcrew hjælper til valg det rette valg af: jeans, bluser, skjorter, jakker og sko.

Rabatkode procenter på 2Trendy herretøj og accessories

2Trendy er en moderne og serviceminded tøjbutik med herretøj til den moderne mand. 2Trendy forhandler alle kendte tøjmærker inden for street, pop, sågar hipster stilen. Her findes altid et godt tøjtilbud, samt 2Trendy rabatkode så der kan scores noget seriøs manderabat!

2Trendy elsker værdikoder ligesom vi gør. Derfor har mandefashion shoppen også været så smarte at udvikle et rabatsystem, så der kan aktiveres en 2trendy rabatkode mens der tøjshoppes, på en separat underside. Det vil sige du ikke behøves at gå helt til betalingen for, at se om din kampagnekode virker. Det er smart, for det sparer dig for tid og besvær.

Sådan tager du din 2Trendy kuponkode i brug

Den tildelte kuponkode modregnes automatisk når de er indtastet i rabatkodefeltet, som du finder i tøjkurven, når du går til betaling. Hvis dette er for besværligt at finde frem til, kan du også vælge at indtaste rabatkoden direkte ved at benytte tekstlinket her. Rabatkoden bliver herefter automatisk fratrukket det fulde tøjbeløb, og kan ses i tøjkurven, samt i forbindelse m. betalingsprocessen.

Tøjfragten er gratis

Om der kun købes et par billige sokker, eller en helt ny garderobe, så er tøjforsendelsen gratis for alle fyre! Den er god nok, gratis fragt for alle nye, såvel som gamle 2Trendy tøjkunder.

Ugens tøjdeal

Nøje udvalgte modetilbud, til ekstraordinært skarpe udsalgspriser, kommer til hver uge. Kategorien "Ugens Deal" på tøjshoppen, indeholder disse nye modetøj tilbud der ugentligt fornys.

Køb tøj nu, betal senere

Har du ikke tøjpenge lige nu, til det lækre outfit du har udset dig? Så køb da herretøjet alligevel og betal når du har pengene. Jep, du kan betale for fashion som det passer dig, uden ekstra omkostninger. Dvs. uden tøjrenter og gebyrfrit!

Tøj returnering

Har du købt forkert tøjstørrelse eller tøjmodel? Bare rolig, du kan nemt og bekvemt få ombyttet eller tilbagebetalt dit tøjkøb i op til 14 dage, fra den dato du modtog dit nye mandetøj.

Kundetilfredshed

Kunder er mere end tilfredse med 2Trendy. På Trustpilot har shoppen formået at få 9.6 ud af 10 mulige, på mere end 1.400 anmeldelser. Det er absolut blandt landets bedste kundeservice der ydes her!

e-mærket

Ejerne bag 2trendy ligger en ære i gennemsigtighed og troværdighed. Derfor har teamet også kæmpet sig til et certifikat fra e-handelsfonden. Dette målrettet fokus har skabt dem en titel, som en e-mærket tøjbutik.

-10% rabatkode

Få -10% ekstra rabat på 2Trendy.dk med denne nyhedsbrev rabatkode!

Vis detaljer
Rabatkoden fås via linket, efter tilmelding til 2Trendy nyhedsbrev. Du modtager rabatkoden med det samme efter tilmelding, på mail. Du kan til enhver tid framelde nyhedsbrevet igen.
20-80% Black Friday

2trendy Black Friday – 20-80% på hele webshoppen! (23-24 november)

Vis detaljer
Torsdag + fredag får du mindst 20% rabat på alt tøj, samt sko og accessories. Rabatterne rækker helt op til 80% på en masse sprødt herretøj og tilbehør. Skynd dig at shoppe din størrelse før den er udsolgt. Tøjet bliver revet væk som varmt brød!
-25% rabatkode

Få -25% skorabat på alle ASICS skomodeller på 2trendy.dk

Vis detaljer
Hos 2trendy kan du anvende denne rabatkode når du shopper Asics sko. Gør dit sko indkøb meget billigere lige nu og spar hele 25% på dine favorit sko.
-53% Herresko

2Trendy shoe deal! -53% er der at spare på kendte skomærker lige nu.

Vis detaljer
Siger skomærker som Lacoste, Puma, Nike og Asics dig noget? Så er det nu du skal shoppe dine sneakers gennem 2Trendy. Du sparer hele 53% på de fedeste skomodeller til mænd! Det gælder endda også på de nye og fresh Cortica Infinity som er blevet revet væk hos 2trendy.dk.
40% Chelsea Boots

2Trendy forårs-deal: Spar 40% på alle Chelsea boots (i uge 12)

Vis detaljer
Ingen krav til 2Trendy rabatkode for 40% på Chelsea boots. Det gælder alle modellerne i forskellige farver og skostørrelser. Men sko-dealen er kun gældende i uge 12, da rabatten er i anledningen af det dejlige forår der har ramt landet!
½ pris trøjer + jakker

Weekend deal: Få 50% på striktrøjer og jakker til mænd (Gælder kun fre/lør/søndag)

Vis detaljer
Striktrøjer er super hotte hos fyre for tiden, det samme gælder jakker i bomber stilen! Gerne hvis de også har en fed shine og er navy, eller sorte. Det er præcis derfor, at det er sådanne noget sprødt herretøj prisen er banket ned, med 50% på hen over weekenden. Så køb din bomberjakke, windbreaker og/eller stilrene striktrøje i denne weekend.
J&J 20% i dag

Sidste chance for 20% på hele Jack & Jones tøjudvalget (kun i dag, søndag)

Vis detaljer
2Trendy kan bryste sig af, at Jack & Jones er blevet en del af herretøjssortimentet! I den forbindelse giver de 20% på hele tøjkollektionen fra Jack And Jones. Dealen har ingen 2trendy rabatkode påkrævet, og gælder kun til og med i dag søndag.
Jeans 57% på jeans

Få Jeans med -57% rabat. Spange hundredvis på jeans/bukser fra topmærker!

Vis detaljer
Gabba, Just junkies, Sixth June og Anerkjendt er super sprøde jeans mærker der alle er en del af bukseudsalget med 57% besparelse. Køb dine nye bukser nu til under halv pris, og uanset pris kan du også få 2 par bukser/jeans for 500,-
70% Januarudsalg

Januarudsalg: 2Trendy har tyvstartet, og skudt januarudsalget i gang m. op til 70%

Vis detaljer
Skal du være ham der når alle de fedeste street fashion tilbud, før alle andre? Så er det nu du skal smutte ind på 2Trendy webshoppen, og høste alle de crazy januarudsalgs tilbud der skruer priserne helt i bund, m. op til 70%. Rabatkode ikke nødvendig for, at få adgang til Januarudsalg.
24 Julekalender

2Trendy Julekalender 2016 – 24 daglige låger med nedsat herretøj.

Vis detaljer
Scor de bedste rabatter de første 24 dage i december hos 2Trendy. Julen er for alvor i gang i den populære modebutik, hvor du hver dag finder et nyt tilbud, bag en af lågerne. Se dagens låge her og husk, at følge med hver dag i december!
2 Låge December

2. December – I dagens låge sparer du 25% på jeans til mænd.

Vis detaljer
Dagens julekalender låge indeholder 25% jeans-rabat. Førpris 399,- men i dag skal du kun af med 299,- Så køb dine nye jeans, eller julegaven til manden hos 2Trendy i dag!
2Trendy
Karakter: 4.81/5 Antal stemmer: 36

389 personer

har sparet hos 2Trendy ♡

Praktisk

2Trendy rabatkoder 4 Gennemsnitlig rabat 318 kr.

Sorter efter rabat for:

Om 2Trendy

Mandlige modefreaks elsker herretøjsbutikken 2Trendy. Kender du ikke 2trendy.dk er du gået glip af fedt herretøj og 2Trendy rabatkode. Uanset om din stil som mand er fin, street, hipster eller casual, kan alle blive klædt vildt på, med et outfit fra 2Trendy. Tøjshoppen ligger inde med alle de fedeste herretøjsmærker og tøjkollektioner med ekstrem tøjrabat, vha. en rabatkode til 2Trendy. Herretøjet der er på udsalg, fås næsten for en slik!

Findes i kategori:

Gå aldrig glip af et godt tilbud